Pajisje Vezhgim (Surveillance)

HDD Seagate 1TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 su 5
(0)
  • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST1000VX005
59.20 112.00 AcquistaConfronta

HDD Seagate 2TB 3.5″ Ironwolf NAS, 7200rpm, 64MB

0 su 5
(0)
  • Për çdo gjë në lidhje me teknologjinë NAS, Seagatë prezanton serinë IronWolf.
  • Gjithmonë aktiv 24orë/365ditë, IronWolf është ideuar për rastet kur të dhënat janë shumë të rëndësishme. Teknologjia multi-user (me shumë përdorues) dhe ngarkesat ekstreme që mund të përballojë, lejojnë IronWolf-in të performojë shumë mirë duke iu përshatur më së miri biznesit tuaj.
SKU: ST2000VNA04

Mostrando tutti i 2 risultati

WhatsApp WhatsApp me ne