Rreth nesh

Technosoft ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit.

Kush jemi ne?

Technosoft është themeluar në 1994 si një qendër mesimdhënie kompjuteri. Që nga ajo kohe technosoft ka arritur të transformojë veten ne një kompani te teknologjisë së informacionit (T.I.-së) në pjesën veriore të Shqipërisë, ne qytetin e Shkodrës. Modeli kryesor i biznesit tone është bazuar në zbatimin dhe shpërndarjen e teknologjive të reja për tregun shqiptar. Për më shumë se 20 vjet pune në treg, Technosoft është bërë mbështetja kryesore IT për rajonin e Veriut të Shqipërisë. Technosoft shet dhe shërben nje gamë të plotë të T.I. hardware dhe software dhe ofron kontrata të mirëmbajtjes 24 orë në 7 dite përmes stafit të inxhiniereve të çertifikuar dhe me përvojë. Përveç mbështetjes T.I., technosoft ka investuar një pjesë të aseteve të saj në ndihmesën ndaj klientëve me shërbimin “Helpdesk” dhe konsulencë për shërbime të ndryshme. Në vitin 2013 jemi bërë partner me Microsoft, duke përqafuar programin në ndihmë të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Gjithashtu në vitin 2014 ne kemi shtuar një degë të re të shërbimit duke ofruar për klientët tanë, krijimin e faqeve të internetit “website” dhe shërbimeve “hosting”. Ne jemi partner te drejtpërdrejtë te Dell dhe partnerie te HP që nga viti 2010.

Qëllimi ynë

Për të qenë një lider në industrinë e TIK duke ofruar shërbime të zgjeruara, marrëdhënie të mira dhe të leverdisshme për tregun shqiptar.

Qëllimi kompanisë

Zgjerimi rajonal në fushën e T.I.-së për 2 vitet e ardhshme. Rritja e pasurisë dhe investimeve të kompanisë për të mbështetur instalimin e teknologjisë më të fundit “cutting-edge”. Për të ndërtuar reputacion të mirë në tregun e T.I.-së qe të bëhemi lojtar kyç në këtë fushë.

Vizioni

Të sigurojme shërbime cilësore.

Misioni

Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë dhe të ofrojmë shërbime të shpejta, duke e ndjekur biznesin nëpërmjet inovacionit dhe teknologjisë së përparuar.

Vlerat

Klientët tanë trajtohen me respekt dhe besim. Ne rritemi përmes kreativitetit dhe zbatimit të praktikave më të mira të inovacionit. Ne punojmë me ndershmëri, integritet dhe etikë në të gjitha aspektet e funksionimit të biznesit tonë.

Ne punojmë me klientët tanë në formën e partneritetit në mënyrë që klientët të marrin ndihmën T.I. që ata kërkojnë. Së bashku me klientët, përpiqemi të ulim kostot e T.I.-së për të përmirësuar efektivitetin e punës duke respektuar inovacionin .

WhatsApp WhatsApp me ne