Vizatues Dixhital Wacom Bamboo Spark with Gadget Pocket CDS-600G

Wacom
> SKU: CDS-600G
  • Mënyra e re për të mbajtur shënime në formë dixhitale me Wacom Bamboo Spark + Gadget Pocket
  • Konvertim i shkrimit në tekst dixhital. Ideale për student, profesorë, mjekë, avokatë kontabislistë dhe dizajnera
  • Funksionon perfekt për iOS dhe Android me aplikacionin Bamboo App.

25.900 L

Krahaso

Description

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vizatues Dixhital Wacom Bamboo Spark with Gadget Pocket CDS-600G”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne