SSD Kingston 240GB A400 SATA III

  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

6.400 L

Krahaso

Description

 

●  ●  ●

  Marka Kingston
  Modeli A400
  Kapaciteti 240GB 
  Shpejtësia e leximit Deri 500MBps
  Shpejtësia e shkrimit Deri 320MBps
  SKU SA400S37/240G
  Garancia 36 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SSD Kingston 240GB A400 SATA III”

There are no reviews yet.

SSD Kingston A400 240GB SATA III

  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

6.400 L

Krahaso

Description

 

●  ●  ●

  Marka Kingston
  Modeli A400
  Kapaciteti 240GB 
  Shpejtësia e leximit Deri 500MBps
  Shpejtësia e shkrimit Deri 320MBps
  SKU SA400S37/240G
  Garancia 36 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SSD Kingston A400 240GB SATA III”

There are no reviews yet.

SSD Kingston A400 240GB SATA III

  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

6.400 L

Krahaso

Description

 

●  ●  ●

  Marka Kingston
  Modeli A400
  Kapaciteti 240GB 
  Shpejtësia e leximit Deri 500MBps
  Shpejtësia e shkrimit Deri 320MBps
  SKU SA400S37/240G
  Garancia 36 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SSD Kingston A400 240GB SATA III”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne