Router Mikrotik RB750r2 RouterBOARD hEX lite 5 ports router 5 X 10/100 PoE OSL4

  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet, dhe nje porte PoE. 
  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.
  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

7.500 L

Krahaso

Më shumë informacion

 

●  ●  ●

  Marka Mikrotik
  Modeli RB750r2
  Portat 5 Porta (1 x PoE + 4 LAN)
  Shpejtesia e procesori 850 MHz
  Sistem operimi RouterOS
  Funksionet bazë Router profesional
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera RAM: 64MB
  SKU RB750r2
  Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Bëhu i pari në shqyrtimin e “Router Mikrotik RB750r2 RouterBOARD hEX lite 5 ports router 5 X 10/100 PoE OSL4”

Ky produkt ende nuk ka ndonjë përshtypje.

WhatsApp WhatsApp me ne