Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

  • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
  • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
  • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
  • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.

2.900 L

Krahaso

Description

Shkarko manulin e plote te prodhuesit duke klikuar ketu

● ● ●

Marka Value
Modeli HDMI Video Switch
Porta dalese 1
Porta hyrese 3
Video Input 3 x HDMI Femer
Video Output 1 x HDMI Femer
SKU 14.99.3565
Rezolucion Maksimal 1920 x 1080
Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)”

There are no reviews yet.

Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

  • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
  • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
  • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
  • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.

2.900 L

Krahaso

Description

Shkarko manulin e plote te prodhuesit duke klikuar ketu

● ● ●

Marka Value
Modeli HDMI Video Switch
Porta dalese 1
Porta hyrese 3
Video Input 3 x HDMI Femer
Video Output 1 x HDMI Femer
SKU 14.99.3565
Rezolucion Maksimal 1920 x 1080
Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne