Kase Corsair Graphite 230T Compact Rebel Orange Midtower Case

  • E krijuar për lojtarët që kërkojnë bukuri për performancës së lartë.
  • Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me dizajn të veçantë.
  • Materiali: Steel | Ngjyra: E zezë

14.200 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli Graphite 230T Windowed Compact Mid-Tower Case Rebel Orange
Ngjrya Portokall dhe zi
Materiali Steel
Përmasat 505mm x 210mm x 440mm
Pesha 6.05kg
Vende për 5.25″ 3 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 4 (të dukshme)
Vende për 2.5″ 4 (të dukshme)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 360mm
Lartësia e Ftohësit: 165mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Corsair Graphite 230T Compact Rebel Orange Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne