Kase Corsair Carbide SPEC-M2 Gaming Desktop Case

  • Kompakte, elegante dhe me ventilim shumë efikas.
  • Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe dhe me dalje USB 3.0.

10.500 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli CC-9011087-WW
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 448mm x 198mm x 378mm
Pesha 4.8kg
Vende për 5.25″ 1 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 2 (të dukshme)
Vende për 2.5″ 2 (të dukshme)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 383mm
Lartësia e Ftohësit: 150mm
Çmimi 10.500 Lekë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Corsair Carbide SPEC-M2 Gaming Desktop Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne