Kase Corsair Carbide 88R Midtower Case

  • Kompakte, elegante dhe e thjeshtë në asemblim.
  • Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.
  • Ngjyra: E zeze

10.000 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli Carbide Series 88R Mid-Tower Case
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 448mm x 198mm x 378mm
Pesha 4.8kg
Vende për 5.25″ 1 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 2 (të dukshme)
Vende për 2.5″ 2 (të dukshme)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 383mm
Lartësia e Ftohësit: 150mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Corsair Carbide 88R Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne