Kase Corsair Carbide 200R Compact ATX MidTower Case

  • Çdo gjë që ju nevojitet, asgjë e tepërt.
  • Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.

12.000 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli CC-9011023-WW
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 497mm x 210mm x 430mm
Pesha 6.05kg
Vende për 5.25″ 3 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 4 (të dukshme)
Vende për 2.5″ 4 (të dukshme)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 420mm
Lartësia e Ftohësit: 165mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Corsair Carbide 200R Compact ATX MidTower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne