Kase Cooler Master N400 Midtower Case

  • Një ndër kasat më të shitura të Cooler Master me 11 vende për Hard Disqe dhe USB 3.0 dhe me nj♪7 dizajn tepër të veçantë.

9.600 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli NSE-400-KKN1|KWN1|KKN2|KWN2
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 190 x 426 x 501.4 mm
Pesha 5.6 kg
Vende për 5.25″ 2 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 8 (1 e dukshme, 7 të padukshme)
Vende për 2.5″ 3 (të fshehura)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 320mm

Lartësia e Ftohësit: 164mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master N400 Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne