Kase Cooler Master K350 Midtower Case

  • Rrjedha e ajrit e përmirësuar me panelin e rrjetës që shfryn në pjesën e sipërme, të pasme, të poshtme dhe të majtë.
  • Kasë nga Cooler Master me 7 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0

7.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli RC-K350-KWN2-EN
Ngjrya E zezë
Materiali SECC, polymer, mesh front panel
Përmasat 200 x 424.6 x 479.5 mm
Pesha 4.6 kg
Vende për 5.25″ 3 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 1 (të dukshme), 6 (të fshehura)
Vende për 2.5″
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 315mm
Lartësia e Ftohësit: 148.5mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master K350 Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne