Kase Cooler Master HAF Stacker 935 Fulltower Case

  • Cooler Master me 9 vende për Hard Disqe dhe me forma elegante.
  • Modeli: HAF-935-KWN1
  • Ngjyra: E zezë | Materiale : Steel

25.500 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli HAF-935-KWN1
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 235 x 719 x 578 mm
Pesha 15.6 kg
Vende për 5.25″ 3+1
Vende për 3.5″ 6+3 (915R), 3 x modulare
Vende për 2.5″ 10 (9 nga 3.5″ dhe 1 e fshehur)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 360mm

Lartësia e Ftohësit: 180mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master HAF Stacker 935 Fulltower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne