Kase Cooler Master HAF 912 Advanced Midtower Case

  • Kasa Cooler Master është ndërtuar me një dizajn agresiv dhe me veshje të brendshme të zezë dhe mund të vendosni deri në 12 pajisje brenda.
  • HAF 912 Advanced është kasë që përballon kartat grafike të gjata.

15.600 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli RC-912A-KWN1
Ngjrya E zezë
Materiali SECC, polymer, mesh front panel
Përmasat 230 x 480 x 496 mm
Pesha 8.7 kg
Vende për 5.25″ 4 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 1 (të dukshme), 6 (të fshehura)
Vende për 2.5″ 4 (të fshehura)
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 390mm
Lartësia e Ftohësit: 175mm 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master HAF 912 Advanced Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne