Kase Cooler Master Elite 431 Plus Case Midtower

  • Kasë nga Cooler Master me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe ridrejtim të pluhurit për aspirim më të mirë.

10.700 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli RC-431P
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 192 x 427 x 499 mm
Pesha 5.0 kg
Vende për 5.25″ 3
Vende për 3.5″ 2 + 5
Vende për 2.5″ 1
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 315mm

Lartësia e Ftohësit: 192mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master Elite 431 Plus Case Midtower”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne