Kase Cooler Master Elite 370 Midtower Case

  • Cooler Master me 6 vende për Hard Disqe dhe me forma elegante.
  • Modeli: RC-370-KKN1
  • Ngjyra: E zezë

8.200 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli RC-370-KKN1
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 190 x 424 x 481 mm
Pesha 5.8 kg
Vende për 5.25″ 3 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 1 (e dukshme), 5 (të padukshme)
Vende për 2.5″
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 315mm

Lartësia e Ftohësit: 163mm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master Elite 370 Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne