Kase Cooler Master Elite 350 Midtower Case

  • Dizenjuar nga Cooler Master për përmirësimin të rrjedhjes së ajrit.
  • Përfshihet Grup Usqimi 350W, 400W ose 500W
  • Ventilator i paravendosur 120mm dhe ventilatorë në panelin anësor për performancë të shkëlqyer ftohëse.

12.000 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Modeli RC-350
Ngjrya E zezë
Materiali Steel
Përmasat 180 x 408 x 454 mm
Pesha 6.05kg
Vende për 5.25″ 4 (të dukshme)
Vende për 3.5″ 1 (të dukshme), 6 (të fshehura)
Vende për 2.5″
Përputhshmëria maksimale Gjatësia e VGA: 279mm / 10.9 inch
Lartësia e Ftohësit: 155mm / 6.1 inch

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kase Cooler Master Elite 350 Midtower Case”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne