HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  • Projektuar posaçerisht për përdoruesit qe kerkojne performance dhe siguri.
  • Prioritet ne cilesi për performancë maksimale në ruajtjen e te dhenave.
  • 60 muaj Garanci. Ideale per Lojtaret ekstrem (Gaming HDD).

18.600 L

Krahaso

Description

***Kliko ketu per te shkarkuar te dhenat teknike te plota.

●  ●  ●

  Marka WD Western Digital
  Modeli Black Hard Disk Drive (Performance)
  Nderfaqja (Lidhja) SATA 6.0Gb/s
  Kapaciteti 2TB
  Rrotullime per minute 7200 RPM
  Memorja Cache 64MB
  Madhesia 3.5″
  SKU WD2003FZEX
  Garancia 60 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″”

There are no reviews yet.

HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  • Projektuar posaçerisht për përdoruesit qe kerkojne performance dhe siguri.
  • Prioritet ne cilesi për performancë maksimale në ruajtjen e te dhenave.
  • 60 muaj Garanci. Ideale per Lojtaret ekstrem (Gaming HDD).

18.600 L

Krahaso

Description

***Kliko ketu per te shkarkuar te dhenat teknike te plota.

●  ●  ●

  Marka WD Western Digital
  Modeli Black Hard Disk Drive (Performance)
  Nderfaqja (Lidhja) SATA 6.0Gb/s
  Kapaciteti 2TB
  Rrotullime per minute 7200 RPM
  Memorja Cache 64MB
  Madhesia 3.5″
  SKU WD2003FZEX
  Garancia 60 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″”

There are no reviews yet.

HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  • Projektuar posaçerisht për përdoruesit qe kerkojne performance dhe siguri.
  • Prioritet ne cilesi për performancë maksimale në ruajtjen e te dhenave.
  • 60 muaj Garanci. Ideale per Lojtaret ekstrem (Gaming HDD).

18.600 L

Krahaso

Description

***Kliko ketu per te shkarkuar te dhenat teknike te plota.

●  ●  ●

  Marka WD Western Digital
  Modeli Black Hard Disk Drive (Performance)
  Nderfaqja (Lidhja) SATA 6.0Gb/s
  Kapaciteti 2TB
  Rrotullime per minute 7200 RPM
  Memorja Cache 64MB
  Madhesia 3.5″
  SKU WD2003FZEX
  Garancia 60 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HDD WD Black 2TB Performance Desktop Hard Disk Drive – 7200 RPM SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne