HCP Micro SG-2 MiniPC (Celeron J1900 – 4GB – 128GB SSD) per POS

43.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Monitor
Procesor Intel Celeron J1900 Quad-Core (2.0 GHz – 2.42GHz, 2M)
Chipset Intel® H270
Memorja RAM 4GB DDR3L 1600MHz
Hard Disk 128 GB mSATA SSD
Kartë Grafike Intel HD Graphics (e integruar)
Të tjera VESA Mounting Bracket
Portat e komunikimit
 • 1 x power switch button (Power LED)
 • 1 x HDD LED
 • 1 x USB2.0 port
 • 3 x USB3.0 port
 • 1 x Microphone port
 • 1 x Serial port
 • 1 x 12V DC input
 • 1 x HDMI port
 • 1 x VGA port
 • 1 x RJ-45 port
 • 1 x USB 2.0 port
 • 1 x Speaker port
Sistemi I Operimit Free DOS
Garanci 1 Vit

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HCP Micro SG-2 MiniPC (Celeron J1900 – 4GB – 128GB SSD) per POS”

There are no reviews yet.

HCP Micro SG-2 MiniPC (Celeron J1900 – 4GB – 128GB SSD) per POS

 • HCP Micro SG-2 Mini PC ideal per POS, Zyre, Sisteme Financiare dhe Industri
 • Intel Celeron J1900 Quad-Core (2.0 GHz – 2.42GHz, 2M) | 4GB  DDR3L 1600MHz | 128 GB mSATA SSD
 • Integrated Intel HD Graphics | FreeDOS | 1 Vit Garanci

43.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Monitor
Procesor Intel Celeron J1900 Quad-Core (2.0 GHz – 2.42GHz, 2M)
Chipset Intel® H270
Memorja RAM 4GB DDR3L 1600MHz
Hard Disk 128 GB mSATA SSD
Kartë Grafike Intel HD Graphics (e integruar)
Të tjera VESA Mounting Bracket
Portat e komunikimit
 • 1 x power switch button (Power LED)
 • 1 x HDD LED
 • 1 x USB2.0 port
 • 3 x USB3.0 port
 • 1 x Microphone port
 • 1 x Serial port
 • 1 x 12V DC input
 • 1 x HDMI port
 • 1 x VGA port
 • 1 x RJ-45 port
 • 1 x USB 2.0 port
 • 1 x Speaker port
Sistemi I Operimit Free DOS
Garanci 1 Vit

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HCP Micro SG-2 MiniPC (Celeron J1900 – 4GB – 128GB SSD) per POS”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne