Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq

  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware encryption”

9.500 L

Krahaso

Description

 

 

●  ●  ●

  Marka WD
  Modeli My Passport Red USB 3.0 (I kuq)
  Kapaciteti 1TB HDD
  Shpejtësia e transferimit Deri 5.0Gb/s
  Shpejtësia e rrotullimit 5400rpm
  Lidhja USB 3.0 / 2.0
  Sistemet e operimit Windows 10/8/7/Vista, Mac OS X 10.4.8 or later
  Përmasat 82mm W x 112mm L x 17.5mm H
  Pesha 150g
  SKU WDBYNN0010BRD-WESN
  Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq”

There are no reviews yet.

Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq

  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware encryption”

9.500 L

Krahaso

Description

 

 

●  ●  ●

  Marka WD
  Modeli My Passport Red USB 3.0 (I kuq)
  Kapaciteti 1TB HDD
  Shpejtësia e transferimit Deri 5.0Gb/s
  Shpejtësia e rrotullimit 5400rpm
  Lidhja USB 3.0 / 2.0
  Sistemet e operimit Windows 10/8/7/Vista, Mac OS X 10.4.8 or later
  Përmasat 82mm W x 112mm L x 17.5mm H
  Pesha 150g
  SKU WDBYNN0010BRD-WESN
  Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq”

There are no reviews yet.

Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq

  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware encryption”

9.500 L

Krahaso

Description

 

 

●  ●  ●

  Marka WD
  Modeli My Passport Red USB 3.0 (I kuq)
  Kapaciteti 1TB HDD
  Shpejtësia e transferimit Deri 5.0Gb/s
  Shpejtësia e rrotullimit 5400rpm
  Lidhja USB 3.0 / 2.0
  Sistemet e operimit Windows 10/8/7/Vista, Mac OS X 10.4.8 or later
  Përmasat 82mm W x 112mm L x 17.5mm H
  Pesha 150g
  SKU WDBYNN0010BRD-WESN
  Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne