Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black

 • Tingull i pastër dhe i pasur. Bas jashtëzakonisht i fuqishëm nga një woofer ultra-i vogël.
 • Cilësi muzike shumë e mirë për dhomë ose zyre.
 • Lidhje Bluetooth me Celular ose Tablet dhe Hyrje MicroSD

6.800 L

Krahaso

Description

 • Bluetooth 4.2 / Audio Line -in
 • High fidelity 2.1 audio speakers
 • Independent Volume and Bass controls
 • Technical Specifications
 • Satellite Driver size: 2 x 2” full range
 • Output power: 2 x 8W
 • Subwoofer Driver size: 3.5”
 • Output power: 20W
 • Frequency range: 60Hz – 18KHz
 • Total system power: 36W

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne