Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown

 • Bokse Bluetooth shumë cilësore nga marka Trust për muzikë dhe për videolojra me ngjyrë kaf.
 • 100W fuqi maksimale (50 Watt RMS). Komandim i volumit me rrote.
 • Dizajn i klasik. Subwoofer dhe satelite druri. Cilesi bassi e thelle.

9.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Prodhuesi Trust
SKU 21243
Nderfaqja Bluetooth 2.1, Audio Jack 3.5mm
Fuqia e oksit / Power output (RMS) 100W
Parametra e boksit
 • Power output – subwoofer (RMS) 30 W
 • Power output – satellite (RMS) 10 W
Te tjera Vend per kufje
Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown”

There are no reviews yet.

Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown

 • Bokse Bluetooth shumë cilësore nga marka Trust për muzikë dhe për videolojra me ngjyrë kaf.
 • 100W fuqi maksimale (50 Watt RMS). Komandim i volumit me rrote.
 • Dizajn i klasik. Subwoofer dhe satelite druri. Cilesi bassi e thelle.

9.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Prodhuesi Trust
SKU 21243
Nderfaqja Bluetooth 2.1, Audio Jack 3.5mm
Fuqia e oksit / Power output (RMS) 100W
Parametra e boksit
 • Power output – subwoofer (RMS) 30 W
 • Power output – satellite (RMS) 10 W
Te tjera Vend per kufje
Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown”

There are no reviews yet.

Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown

 • Bokse Bluetooth shumë cilësore nga marka Trust për muzikë dhe për videolojra me ngjyrë kaf.
 • 100W fuqi maksimale (50 Watt RMS). Komandim i volumit me rrote.
 • Dizajn i klasik. Subwoofer dhe satelite druri. Cilesi bassi e thelle.

9.900 L

Krahaso

Description

●  ●  ●

Prodhuesi Trust
SKU 21243
Nderfaqja Bluetooth 2.1, Audio Jack 3.5mm
Fuqia e oksit / Power output (RMS) 100W
Parametra e boksit
 • Power output – subwoofer (RMS) 30 W
 • Power output – satellite (RMS) 10 W
Te tjera Vend per kufje
Garancia 12 Muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown”

There are no reviews yet.

WhatsApp WhatsApp me ne