Memorje USB Verbatim 16 GB Pinstripe USB 3.0 Flash Drive

  • USB e thjeshte e prodhuar per zyre dhe per personat ne levizje.
  • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
  • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 me shpejtësi transferimi 80MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.

1.300 L

Krahaso

Më shumë informacion

●  ●  ●

Marka Verbatim
Modeli PinStripe
Kapaciteti 16GB
Komunikimi USB 2.0, USB 3.0
SKU 49316
Garancia 6 muaj

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Bëhu i pari në shqyrtimin e “Memorje USB Verbatim 16 GB Pinstripe USB 3.0 Flash Drive”

Ky produkt ende nuk ka ndonjë përshtypje.

WhatsApp WhatsApp me ne