Konvertues Jack 3.5mm M. – 2 x Jack 3.5mm F. (0.2)

> > > SKU: Konvertues / Adaptor Audio 3.5mm me 1 hyrje dhe 2 Dalje 3.5mm
  • Ky kabllo konvertues audio shërben për dyfishimin e sinjalit audio nga 1 burim në 2 dalje.

400 L

Krahaso

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Bëhu i pari në shqyrtimin e “Konvertues Jack 3.5mm M. – 2 x Jack 3.5mm F. (0.2)”

Ky produkt ende nuk ka ndonjë përshtypje.

WhatsApp WhatsApp me ne