Memory cards

Karte Memorje Kingston 16GB MicroSD, Class 10

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 16GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDC10G2/16GBSP

Karte Memorje Kingston 32GB MicroSD 4K

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 32GB. Klasa UHS-I Class U3 transferon 90MB/s në lexim dhe 80MB/s në shkrim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDCA3/32GBSP

Karte Memorje Kingston 32GB MicroSD, Class 10

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 32GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDC10G2/32GBSP

Karte Memorje Kingston 4GB MicroSD, Class 4

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 4GB. Klasa 4 transferon 4MB/s në lexim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDC4/4GBSP

Karte Memorje Kingston 64GB MicroSD 4K

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 64GB. Klasa UHS-I Class U3 transferon 90MB/s në lexim dhe 80MB/s në shkrim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDCA3/64GBSP

Karte Memorje Kingston 64GB MicroSD, Class 10

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 64GB. Klasa 10 UHS-I transferon 45MB/s në lexim dhe 10MB/s në shkrim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDC10G2/64GBSP

Karte Memorje Kingston 8GB MicroSD, Class 4

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Kapaciteti 8GB. Klasa 4 transferon 4MB/s në lexim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: SDC4/8GBSP

Karte Memorje Verbatim 8GB MicroSD, Class 10

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • Kapaciteti 8GB. Klasa 10 transferon 30MB/s në lexim.
 • Qëndron në mjedise të ashpra për mbrojten e fotove dhe videove.
 • Në paketim përfshihet edhe një adaptor SD.
SKU: 97180

Shfaqur të gjitha 8 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne