Laptop Bags & Cases

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Hanoi Clamshell

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Hanoi Clamshell shume e forte dhe e lehte.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 43 x 33 x 9 cm
SKU: 105061

Çantë Laptopi 15.6″ Manhattan – London Notebook Computer Briefcase

0 out of 5
(0)
Manhattan
 • Çantë dore Manhattan per pune me nje dizajn te thjeshte.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 31 x 41 x 7 cm
SKU: 438889

Çantë Laptopi 17.3″ Port Designs – Port Case Polaris + Mouse (falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Polarisme dizajn kompakt dhe me nje mouse dhurate.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3″
 • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 32 x 6.5 x 47.5 cm
SKU: 501731

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Houston Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn tunik. Ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 48 x 36 x 17 cm
SKU: 110265

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Hanoi Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn te veçante eshte ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 46 x 35 x 5 cm
SKU: 105320

Çantë Laptopi 15.6″ HP – Value Top Load Case

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë dore HP Value Top Load Case per pune me dizajn unik.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Gri Përmasa: 40 x 6.5 x 28 cm
SKU: K0B38AA

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Liberty III Toploading

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Liberty III ideale per profesionistet qe jane shpesh ne levizje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 30.5 x 5.5 x 41.5 cm
SKU: 202322

Shfaqur të gjitha 7 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne