Headset

Kufje A4-Tech HS-28 ComfortFit Stereo

0 out of 5
(0)
A4-Tech
  • Peshë e lehtë, e rregullueshme për çdo përdorim dhe rehati afatgjatë.
  • Përfshirje e plotë e veshit
  • Mikrofoni i integruar anulon zhurmën rrit saktësinë e të folurit dhe cilësinë e transmetimit të zërit. 
SKU: HS-28-1

Kufje Genius HS-M430

0 out of 5
(0)
Genius
  • Kufje shumë cilësore nga marka e njohur Genius.
  • Butoni i integruar ju mundëson kontrollin e thirrjeve hyrëse për celularin tuaj.
  • Ideale për muzikë dhe biseda në Skype.
SKU: 31710197101

Kufje Manhattan Stereo

0 out of 5
(0)
Manhattan
  • Kufje stereo të thjeshta me mikrofon të rregullueshëm dhe kontroll volumit.
SKU: 164429

Shfaqur të gjitha 3 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne