Grup Ushqimi

Grup ushqimi 600W LC Power LC600H

0 out of 5
(0)
LC-Power
  • Grup ushqimi 600W me 24 pina dhe porta SATA.
  • LC Power LC600H është produkti i duhur në rast se kërkoni fuqi por pa shpenzuar shumë.
SKU: LC600H

Grup ushqimi 700W, Chieftec GPC-700S

0 out of 5
(0)
Chieftec
  • CHIEFTEC prezanton serine e re iARENA të grupeve të ushqimit 700W.
  • Ideale për lojtarët gjys-profesional.
  • Për më shumë kontrolloni skedën teknike.
SKU: GPC-700S

Grup Ushqimi 950W MS-Tech MS-N950

0 out of 5
(0)
MS-TECH
  • Grup ushqimi 950W me 24 pina dhe porta SATA.
  • Përballon standarted më të reja ATX 2.3.
  • Efiçencë më e lartë se 82%.
SKU: MS-N950-VAL

Shfaqur të gjitha 3 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne