Gigabit

Switch Tenda TEF1024D (24-porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
Tenda
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 200Mbps për vendosje në Rack.
  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TEF1024D

Vetëm 1 rezultat nga kërkimi

WhatsApp WhatsApp me ne