Flash Memory

Memorje USB 128GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/128GB

Memorje USB 16GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 50 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/16GB

Memorje USB 32GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 50 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/32GB
990 L 1.590 L Shto në shportëKrahaso

Memorje USB 64GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 100 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn me kapak rrëshqitës.
 • Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/64GB

Memorje USB 32GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 100 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn me kapak rrëshqitës.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/32GB
900 L 1.600 L Shto në shportëKrahaso

Shfaqur të gjitha 5 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne