Combo

Tastiere & Mouse Wireless Logitech MK270

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastiere dhe Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech. Per zyre dhe shtepi.
SKU: 920-004509

Tastiere & Mouse Wireless Logitech MK330

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Combo Wireless Logitech MK330 + Mouse
 • 10 Butona të programueshëm | 24 orë bateri | Wireless Connection
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 920-003989

Tastiere & Mouse Wireless A4-Tech 3000N

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: 3000N

Tastiere & Mouse Wireless A4-Tech 3100N

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: 3100N

Trust Gaming Bundle Ziva 4-in-1 (Tastiere + Mouse + Kufje + Mousepad)

0 out of 5
(0)
Trust
 • Trust Gaming Bundle
 • Tastierë + Mouse + Kufje + MousePad | USB Wired
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 22199

Tastiere & Mouse Wireless Trust XIMO – USB

0 out of 5
(0)
Trust
 • Tastierë + Mouse XIMO Wireless
 • 24 Orë bateri | Përfekte për zyra | Wireless Connection
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 21132

Shfaqur të gjitha 7 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne