Bokse

Bokse A4-Tech AS-206 me lidhje USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Fuqia në RMS e boksit është 4 watt.
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
SKU: A4-Tech-AS-206

Bokse A4Tech AS-6 Multimedia

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Bokse të thjeshta me lidhje korrenti.
 • Vend për kufje.
SKU: A4Tech-AS-6

Bokse Audiobox A500 SDU-FM (Bluetooth, Radio FM, USB, SD Card)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
 • Funksionet shtesë janë: Lexues i kartës së memorjes dhe USB-së, radio FM të integruar.
 • Fuqia në RMS e boksit është 10 watt.
 • Basi ne vete dhe 2 satelitët në anësore japin një cilë muzike të shkëlqyer.
SKU: A500 SDU-FM

Bokse Boombox BBX 300 Portable Speaker – Green (Bluetooth, Radio FM, USB)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
 • Boks portativ me fuqi në RMS 10W që komandohet me telekomandë, Radio me Ekran LCD, Tregues i baterisë, Kartë memorje, Dalje AUX, Memorje USB, Lidhje Bluetooth dhe Hyrje mikrofoni për karaoke.
 • Bateri e integruar dhe pesha është 1.7kg.
SKU: Boombox.BBX300

Bokse Genius SP-HF500A – 2.0 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse druri nga marka Genius për muzikë të pastër dhe të lartë.
 • Për fanatikët e muzikës.
SKU: 31730905100

Bokse Genius SP-HF800A – 2.0 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse shumë të fuqishme dhe cilësore druri nga marka Genius.
SKU: 31730997100

Bokse Genius SP-M150 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Fuqia në RMS e boksit është 6 watt.
 • Muzikë e lartë dhe e pastërti zëri shumë cilësore.
 • Lidhje me korrent.
SKU: 31730950100

Bokse Genius SW-2.1 370 – 2.1 Speaker Speaker – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me amplifikues nga Genius me sistem 2.1 (Bas dhe 2 satelite) për cilësi muzikore shumë të lartë.
SKU: 31731067100

Bokse Logitech Z130 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse stereo të thjeshta por shumë cilësore me lidhje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000418

Bokse Logitech Z313 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga marka Logitech.
 • 2 satelitë në 25W me një total 50W për cilësi muzike të shkëlqyer.
SKU: 980-000413

Bokse Microlab M100 – 2.1 Spekaer System – Black

0 out of 5
(0)
microlab
 • Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer.
 • Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.
SKU: 694519885177 2

Bokse Microlab M105 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
microlab
 • Bokse me sistem 2.1 (2 satelite në vete + 1 bas) për cilësi audio të shkelqyer.
 • Ideale për dhomë dhe për ato persona që dëgjojnë muzikë shpesh.
SKU: 694519885177 2-1

Bokse SonicGear EVO 5 PRO – 2.1 Speaker System (Bluetooth)

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 24 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 6 Watt (RMS).
 • I zbukuruar në një shumëllojshmëri ndriçimi që i përshtatet muzikës tuaj (EQ graphics).
SKU: EVO 5 Pro Black
5.800 L 6.800 L Shto në shportëKrahaso

Bokse USB Genius SP-HF160 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokset e drurit ofrojnë një tingull të fortë dhe shumë të qartë.
 • Me 2 kanale me nga 4Watt në RMS muzika që do dëgjoni do jetë e shkëlqyer.
 • Lidhje me korrent.
SKU: 31731063100

Bokse USB Genius SP-J120 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me lidhje korrenti nga fishja USB nga marka Genius.
SKU: 31731065100

Bokse USB Genius SP-U115 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V). 
 • Fuqia në RMS e boksit është 3 watt.
SKU: 31731006100

Bokse USB Genius SP-U120 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me korrent nga fishja USB dhe estetik nga marka Genius.
SKU: 31731057100

Shfaqur të gjitha 18 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne