Bokse USB

Bokse A4-Tech AS-206 me lidhje USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Fuqia në RMS e boksit është 4 watt.
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
SKU: A4-Tech-AS-206

Bokse USB A4-Tech P300

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
 • Kontrroll i volumit dhe buton i ndezjes ON/OFF.
 • Fuqia në RMS e boksit është 2 watt.
SKU: A4-Tech-P300

Bokse USB Audiobox U-Cube – 2.0 Speaker System – Grey

0 out of 5
(0)
AudioBOX
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V). 
 • Fuqia në RMS e boksit është 6 watt.
SKU: U-Cube.Grey

Bokse USB Genius SP-J120 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me lidhje korrenti nga fishja USB nga marka Genius.
SKU: 31731065100

Bokse USB Genius SP-U115 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V). 
 • Fuqia në RMS e boksit është 3 watt.
SKU: 31731006100

Bokse USB Genius SP-U120 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me korrent nga fishja USB dhe estetik nga marka Genius.
SKU: 31731057100

Bokse USB Logitech Z211 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Lidhje nga USB me një sistem kompakt 2.1 i altoparlantëve siguron audio të cilësë së lartë dhe bas të pastër me lidhjeje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-001269

Shfaqur të gjitha 8 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne