Bluetooth

Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
SonicGear
  • Tingull i pastër dhe i pasur. Bas jashtëzakonisht i fuqishëm nga një woofer ultra-i vogël.
  • Cilësi muzike shumë e mirë për dhomë ose zyre.
  • Lidhje Bluetooth me Celular ose Tablet dhe Hyrje MicroSD
SKU: space7

Bokse Audiobox A500 SDU-FM (Bluetooth, Radio FM, USB, SD Card)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
  • Funksionet shtesë janë: Lexues i kartës së memorjes dhe USB-së, radio FM të integruar.
  • Fuqia në RMS e boksit është 10 watt.
  • Basi ne vete dhe 2 satelitët në anësore japin një cilë muzike të shkëlqyer.
SKU: A500 SDU-FM

Bokse Bluetooth Logitech Z337 – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Logitech
  • Shijo muzikë shumë cilësore nga çdo pajisje (PC, Laptop, Smartphone) me lidhje Bluetooth ose Jack nga marka Logitech.
  • 2 satelitë në 40W me një total 80W si të jeni në studio me muzikantin.
SKU: 980-001261

Bokse SonicGear EVO 5 PRO – 2.1 Speaker System (Bluetooth)

0 out of 5
(0)
SonicGear
  • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 24 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 6 Watt (RMS).
  • I zbukuruar në një shumëllojshmëri ndriçimi që i përshtatet muzikës tuaj (EQ graphics).
SKU: EVO 5 Pro Black
5.800 L 6.800 L Add to cartKrahaso

Showing all 4 results

WhatsApp WhatsApp me ne