Bluetooth

Bokse Audiobox A500 SDU-FM (Bluetooth, Radio FM, USB, SD Card)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
  • Funksionet shtesë janë: Lexues i kartës së memorjes dhe USB-së, radio FM të integruar.
  • Fuqia në RMS e boksit është 10 watt.
  • Basi ne vete dhe 2 satelitët në anësore japin një cilë muzike të shkëlqyer.
SKU: A500 SDU-FM

Bokse Boombox BBX 300 Portable Speaker – Green (Bluetooth, Radio FM, USB)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
  • Boks portativ me fuqi në RMS 10W që komandohet me telekomandë, Radio me Ekran LCD, Tregues i baterisë, Kartë memorje, Dalje AUX, Memorje USB, Lidhje Bluetooth dhe Hyrje mikrofoni për karaoke.
  • Bateri e integruar dhe pesha është 1.7kg.
SKU: Boombox.BBX300

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne