Bluetooth

Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
SonicGear
  • Tingull i pastër dhe i pasur. Bas jashtëzakonisht i fuqishëm nga një woofer ultra-i vogël.
  • Cilësi muzike shumë e mirë për dhomë ose zyre.
  • Lidhje Bluetooth me Celular ose Tablet dhe Hyrje MicroSD
SKU: space7

Bokse Audiobox A500 SDU-FM (Bluetooth, Radio FM, USB, SD Card)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
  • Funksionet shtesë janë: Lexues i kartës së memorjes dhe USB-së, radio FM të integruar.
  • Fuqia në RMS e boksit është 10 watt.
  • Basi ne vete dhe 2 satelitët në anësore japin një cilë muzike të shkëlqyer.
SKU: A500 SDU-FM

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne