VIDEO (Cables & Adapters)

Baseus C-Video Type-C To HDMI Male Adapter – GM40D

0 out of 5
(0)
 • Kabllo video per Mac ose Smartphone per tu lidhur direkt me HDMI per TV. 
 • Cilesi superiore e markes Baseus.
 • Gjatesia e kabllit 1.8m.
SKU: GM40D

Google Chromecast (Charcoal, 3rd Generation) – HDMI

0 out of 5
(0)
Google
 • Shfaq pa tel permbajtjen nga celulari ne TV. 
 • Rezolucion i Videos deri ne 1080p / 60 Hz. 
 • Wi-Fi Dual Band 802.11ac.
SKU: Charcoal

Kabllo Display Port M. – Display Port M., Manhattan (1m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo audioviziv DisplayPort Mashkull – Mashkull nga kompania Manhattan.
 • Përballon sinjal të lartë 4K me frekuence 60Hz.
 • Plotësisht i veshur për mbrojtjen nga interferencat e ndryshme.
SKU: 306935

Kabllo HDMI – Micro HDMI, Roline (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues HDMI në Micro HDMI nga marka Gjermane Roline.
 • Për lidhjen e Celularit ose Kamerave dixhitale
 • Përballon videot 4K dhe 3D me frekuenca të larta.
SKU: 11.04.5581-10

Kabllo Mini DVI M. – HDMI F. (për iMac + Macbook)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues Mini DVI Mashkull – HDMI Femër për Mac.
 • Bëjeni Mac-un tuaj të lidhet me një TV direkt nga Laptop-i ose iMac-u.
SKU: 815239011716

Konvertues Display Port – DVI, HP

0 out of 5
(0)
HP
 • Kabllo konvertues DisplayPort në DVI nga marka HP.
 • Përballon rezolucionin 4k në frekuenca të larta 60Hz.
SKU: 481409-001

Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

0 out of 5
(0)
 • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
 • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
 • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
 • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.
SKU: 14.99.3565

ROLINE 4K HDMI 2.0 Switch 4×1, 4-way, 30Hz HDR with IR Remote (me telekomande)

0 out of 5
(0)
 • Switch HDMI me 4 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Roline.
 • Perballon rezolucion maksimal ne: 3840 x 2160 (4K2K) @30Hz.
 • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
SKU: 14.01.3576-5

Video Splitter HDMI 2 Porta, Roline (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 2 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.01.3552-5

Video Splitter HDMI 4 Porta, Value (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 4 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3506

Video Splitter HDMI 8 Porta, Value (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 8 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3507

Video Splitter VGA 4 Porta, Value (500MHz)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal VGA në 4 sinjale VGA.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3529-10

Konvertues DisplayPort – HDMI, LogiLink

0 out of 5
(0)
 • Adaptori LogiLink DisplayPort – HDMI është një mënyrë e shkëlqyeshme për të lidhur, p.sh. një kompjuter me një pajisje HDMI. 
SKU: CV0057

Kabllo Composite RCA M. – M. RCA (1.5m)

0 out of 5
(0)
 • Ky kabllo RCA 1.5m është projektuar posaçërisht për të siguruar video dhe zë të qartë për sistemin tuaj Home Theater.
SKU: N/A

Kabllo DVI – DVI M/M, Value (2m)

0 out of 5
(0)
 • DVI është standardi për transmetimin dixhital midis kartës grafike dhe monitorit dixhital.
 • Avantazhi: Nuk ka humbje të cilësisë.
SKU: 11.99.5525

Konvertues DVI – HDMI (1.8m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues nga HDMI Mashkull në DVI Femër
SKU: N/A

Kabllo HDMI – HDMI, Value (10m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5558-10

Kabllo HDMI – HDMI, Value (1m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5526-20

Kabllo HDMI – HDMI, Value (20m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5536-5

Kabllo HDMI – HDMI, Value (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5527-20

Kabllo HDMI – HDMI, Value (3m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5537-20

Kabllo HDMI – HDMI, LogiLink (5m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane LogiLink me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: CH0039

Kabllo HDMI – HDMI, Value (5m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli HDMI nga marka Gjermane Value cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.
SKU: 11.99.5557-10

Konvertues DVI – HDMI, Roline (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Roline për kalimin nga DVI – HDMI.
SKU: 11.04.5522

Konvertues HDMI – Mini HDMI, Value (2m)

0 out of 5
(0)
 • Versioni i ri i kabllit HDMI, i markës Gjermane Value, me shpejtësi të lartë duke lejuar përdoruesit të përfitojnë plotësisht nga pajisjet e tyre IP pa nevojën e kabllit ethernet.
 • Kabllo cilësore me kontakt ari për qëndrueshmëri të lartë.
SKU: 11.99.5580

Kabllo VGA – VGA (1.5m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).
 • Mbështet rezolucionin në: 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), 1600×1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920×1200 (WUXGA).
SKU: N/A

Kabllo VGA – VGA (10m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).
 • Mbështet rezolucionin në: 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), 1600×1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920×1200 (WUXGA).
SKU: N/A

Kabllo VGA – VGA (15m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).
 • Mbështet rezolucionin në: 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), 1600×1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920×1200 (WUXGA).
SKU: N/A

Kabllo VGA – VGA (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).
 • Mbështet rezolucionin në: 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), 1600×1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920×1200 (WUXGA).
SKU: N/A

Kabllo VGA – VGA (3m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).
 • Mbështet rezolucionin në: 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), 1600×1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920×1200 (WUXGA).
SKU: N/A

Showing 1–30 of 45 results

WhatsApp WhatsApp me ne