VIDEO (Cables & Adapters)

Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

0 out of 5
(0)
  • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
  • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
  • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
  • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.
SKU: 14.99.3565

ROLINE 4K HDMI 2.0 Switch 4×1, 4-way, 30Hz HDR with IR Remote (me telekomande)

0 out of 5
(0)
  • Switch HDMI me 4 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Roline.
  • Perballon rezolucion maksimal ne: 3840 x 2160 (4K2K) @30Hz.
  • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
SKU: 14.01.3576-5

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne