Video Adapters

Baseus C-Video Type-C To HDMI Male Adapter – GM40D

0 out of 5
(0)
 • Kabllo video per Mac ose Smartphone per tu lidhur direkt me HDMI per TV. 
 • Cilesi superiore e markes Baseus.
 • Gjatesia e kabllit 1.8m.
SKU: GM40D

Google Chromecast (Charcoal, 3rd Generation) – HDMI

0 out of 5
(0)
Google
 • Shfaq pa tel permbajtjen nga celulari ne TV. 
 • Rezolucion i Videos deri ne 1080p / 60 Hz. 
 • Wi-Fi Dual Band 802.11ac.
SKU: Charcoal

Kabllo HDMI – Micro HDMI, Roline (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues HDMI në Micro HDMI nga marka Gjermane Roline.
 • Për lidhjen e Celularit ose Kamerave dixhitale
 • Përballon videot 4K dhe 3D me frekuenca të larta.
SKU: 11.04.5581-10

Kabllo Mini DVI M. – HDMI F. (për iMac + Macbook)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues Mini DVI Mashkull – HDMI Femër për Mac.
 • Bëjeni Mac-un tuaj të lidhet me një TV direkt nga Laptop-i ose iMac-u.
SKU: 815239011716

Konvertues Display Port – DVI, HP

0 out of 5
(0)
HP
 • Kabllo konvertues DisplayPort në DVI nga marka HP.
 • Përballon rezolucionin 4k në frekuenca të larta 60Hz.
SKU: 481409-001

Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

0 out of 5
(0)
 • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
 • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
 • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
 • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.
SKU: 14.99.3565

ROLINE 4K HDMI 2.0 Switch 4×1, 4-way, 30Hz HDR with IR Remote (me telekomande)

0 out of 5
(0)
 • Switch HDMI me 4 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Roline.
 • Perballon rezolucion maksimal ne: 3840 x 2160 (4K2K) @30Hz.
 • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
SKU: 14.01.3576-5

Video Splitter HDMI 2 Porta, Roline (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 2 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.01.3552-5

Video Splitter HDMI 4 Porta, Value (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 4 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3506

Video Splitter HDMI 8 Porta, Value (1080p)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal HDMI në 8 sinjale HDMI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3507

Video Splitter VGA 4 Porta, Value (500MHz)

0 out of 5
(0)
 • Për shumëfishimin nga një sinjal VGA në 4 sinjale VGA.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Value.
 • Ideal për salla Prezantimesh, Multimedia ose Konferenca
SKU: 14.99.3529-10

Konvertues DisplayPort – HDMI, LogiLink

0 out of 5
(0)
 • Adaptori LogiLink DisplayPort – HDMI është një mënyrë e shkëlqyeshme për të lidhur, p.sh. një kompjuter me një pajisje HDMI. 
SKU: CV0057

Kabllo Composite RCA M. – M. RCA (1.5m)

0 out of 5
(0)
 • Ky kabllo RCA 1.5m është projektuar posaçërisht për të siguruar video dhe zë të qartë për sistemin tuaj Home Theater.
SKU: N/A

Konvertues DVI – HDMI (1.8m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues nga HDMI Mashkull në DVI Femër
SKU: N/A

Konvertues DVI – HDMI, Roline (2m)

0 out of 5
(0)
 • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Roline për kalimin nga DVI – HDMI.
SKU: 11.04.5522

Konvertues HDMI – Mini HDMI, Value (2m)

0 out of 5
(0)
 • Versioni i ri i kabllit HDMI, i markës Gjermane Value, me shpejtësi të lartë duke lejuar përdoruesit të përfitojnë plotësisht nga pajisjet e tyre IP pa nevojën e kabllit ethernet.
 • Kabllo cilësore me kontakt ari për qëndrueshmëri të lartë.
SKU: 11.99.5580

Konvertues VGA Video Splitter nga 1 Mashkull – 2 Femra (0.2m)

0 out of 5
(0)
 • Ky kabllo VGA që ndan 1 sinjal video në 2 sinjale video ju lejon lidhjen e dy ekraneve / monitorave VGA me një burim video të vetëm.
SKU: N/A

Konvertues DisplayPort – HDMI, Roline (0.15m)

0 out of 5
(0)
 • Nëse dëshironi të lidhni kartën grafike me dalje DisplayPort Femër në një monitor që përdor hyrjen HDMI, keni nevojë për këtë kabllo adaptor.
 • *Përshtatësi DisplayPort – HDMI funksionon vetëm në një drejtim: hyrja DisplayPort duhet të lidhet me kartën grafike.
SKU: 12.03.3134

Konvertues DisplayPort – VGA, LogiLink (0.15m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli konvertues DisplayPort në VGA ju siguron lidhjen nga sinjali Dixhital në atë Analog për lidhjen e Laptopit, Videoprojektorit, TV ose PC-së.
 • Ky konvertues me rezulucion maksimal 1920 x 1080 është e cilësisë superiore, i prodhuar nga marka Gjermane LogiLink.
SKU: CV0059B

Konvertues HDMI – VGA, Roline (0.15m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli konvertues HDMI në VGA ju siguron lidhjen nga sinjali Dixhital në atë Analog për lidhjen e Laptopit, Videoprojektorit, TV ose PC-së (me një ndërfaqe HDMI jashtë) tuaj.
 • Ky konvertues me rezulucion maksimal 1920 x 1080 është e cilësisë superiore, i prodhuar nga marka Gjermane Roline.
SKU: 12.03.3114
2.500 L 3.500 L Add to cartKrahaso

Konvertues VGA – HDMI, Value (0.15m)

0 out of 5
(0)
 • Kablli konvertues VGA në HDMI ju siguron lidhjen nga sinjali Analog në atë Dixhital për lidhjen e Laptopit, Videoprojektorit, TV ose PC-së (me një ndërfaqe HDMI jashtë) tuaj.
 • Ky konvertues me rezulucion maksimal 1920 x 1080 është e cilësisë superiore, i prodhuar nga marka Gjermane Roline.
SKU: 12.99.3117

Konvertues DVI M. – HDMI F.

0 out of 5
(0)
 • Për lidhjen e një monitori DVI me një kartë grafike HDMI.
SKU: N/A

Konvertues DVI F. – VGA M.

0 out of 5
(0)
 • Për lidhjen e një monitori DVI me një kartë grafike VGA.
SKU: N/A

Konvertues HDMI M. – DVI F.

0 out of 5
(0)
 • Për lidhjen e një monitori HDMI me një kartë grafike DVI Femër.
SKU: N/A

Konvertues HDMI M. – HDMI F. 90-Grade

0 out of 5
(0)
 • Ky konvertues / adaptor përdoret për këndet 90-Gradë të kabllit HDMI.
SKU: HDMI90

Konvertues HDMI F. – HDMI F. (Bashkuese)

0 out of 5
(0)
 • Ky konvertues / adaptor shërben për bashkimin e 2 fisheve HDMI.
SKU: N/A

Konvertues DVI M. – VGA F., Roline

0 out of 5
(0)
 • Për lidhjen e një monitori VGA me një kartë grafike DVI.
 • Ky konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.
SKU: 12.03.3105

Konvertues Splitter HDMI 1Hyrje – 2 Dalje (0.2m)

0 out of 5
(0)
 • Ky kabllo adapor mundëson dyfishimin e sinjalit nga një hyrje HDMI në 2 hyrje femër HDMI.
SKU: N/A

Showing all 29 results

WhatsApp WhatsApp me ne