SSD

SSD Kingston 240GB UV500 Encrypted

0 out of 5
(0)
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston me enkriptim 256-bit AES per mbrojtje me te mire te te dhenave.
  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SUV500/240G

SSD Kingston 480GB UV500 SATA III

0 out of 5
(0)
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SUV400S37/480G

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne