Programe

Office Home and Business 2016 32/64 English

0 out of 5
(0)
Microsoft
  • License per Office 2016 per Windows origjinale.
  • Programet e perfshira jane: Word, Excel, Power Point, One Note, Outlook
SKU: T5D-02710

Windows 10 Professional, 64Bit English OEM

0 out of 5
(0)
Microsoft
  • License per Windows 10 Professional, 64Bit English OEM, Genuine – Origjinale.
SKU: FQC-08929

Financa 5.0 SQL 2017

0 out of 5
(0)
  • Financa5 provides solutions for resource planning of your company. It helps small and
    businesses and large companies automate and conclude sales, purchases, operations, accounting and warehouse inventory.
SKU: Financa 5.0 SQL 2017

Kaspersky Internet Security Multi-Device

0 out of 5
(0)
Kaspersky
  • Kaspersky Internet Security ofron mbrojtje Premium për kompjuterin, paratë dhe familjen tuaj. Kështu që kur ju lidheni ne Web – Kaspersky ju mbron, duke mbrojtur atë që ju rrezikoni më shumë, jetën tuaj dixhitale.
  • Ju mund të shfletoni internetin, ndërveproni me rrjete sociale dhe të bëni blerje “on-line” – për PC dhe për Mac – ndërkohë që Kaspersky Internet Security ju ndihmon të mbroheni nga Viruset, “Ransomware-et”, “Phishing” dhe vjedhjet e identitetit.
SKU: KL1919AOEFS-1821UZC

Showing all 4 results

WhatsApp WhatsApp me ne