Printer Laser

Printer Brother DCP-L2552DN Laser – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Brother
 • Funksioni: Printer / Skaner / Fotokopje Laser (1.8 Leke kosto)
 • Komunikimi: 10/100BaseT Ethernet, Wi-Fi, Google Cloud Print, Apple AirPrint
 • ADF (Skanim automtik deri ne 50 flete), Duplex (Printim ne 2 faqet e fletes)
SKU: DCP-L2552DN
23.900 L 29.900 L Shto në shportëKrahaso

Printer HP LaserJet Pro M28w – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
HP
 • Printer, Fotokopje, Skaner me cilësi të lart.
 • Ideal për një zyrë deri në 3-5 punonjës.
 • Pajisje e rekomanduar nga Technosoft.al
SKU: W2G55A

Printer HP M181w Color LaserJet Pro – Multifunksional – Me ngjyra

0 out of 5
(0)
HP
 • Ngjyra të gjalla, printim Wireless direkt nga telefoni dhe printim shumë i shpejtë për kur jeni me nxitim.
 • Ideal per printim me ngjyra me volum te larte.
 • Shume funksione ne nje printer shume ekonomik (Printim, Skanime, Fotokopjim & Faks) me ngjyra.
SKU: T6B71A

Printer Samsung Xpress SL-M2675FN Laser – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Funksioni: Printer / Skaner / Fotokopje / Faks, ideal per zyre me 3-10 punonjes.
 • Komunikimi: USB, Ethernet 100 Base, Wireless, Apple AirPrint™Google Cloud Print™
 • Printim i shpejte ne 26 faqe per minut | 3000 Faqe printim me nje boje (MLT-D116L)
SKU: SS335G

Printer Canon Laser i-SENSYS MF411dw – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Canon
 • Funksioni: Printer/Skaner/Fotokopje
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet , Wi-Fi , Google Cloud Print, Apple AirPrint
 • Volumi mujor: 50.000 Faqe
SKU: 0291C022AA

Printer Canon i-SENSYS LBP251dw – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Canon
 • Funksioni: Printer
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet , Wi-Fi , Google Cloud Print, Apple AirPrint,
 • Volumi mujor: 50.00 Faqe
SKU: 0281C010AA

Printer HP M180n Color LaserJet Pro – Multifunksional – Me ngjyra

0 out of 5
(0)
HP
 • Funksioni: Printer/Skaner/Fotokopje
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet , Wi-Fi , Google Cloud Print, Apple AirPrint,HP ePrint
 • Volumi mujor: 30.000 Faqe
SKU: T6B70A
32.900 L 36.900 L Shto në shportëKrahaso

Printer HP LaserJet Pro M26nw – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
HP
 • Printer Fotokopje Skaner me cilësi të lart.
 • Ideal për një zyrë deri në 3 punonjës.
 • Pajisje e rekomanduar nga Technosoft.al.
SKU: T0L50A

Printer HP LaserJet Pro M102a – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
HP
 • Printer profesional për zyre.
 • Printim i shpejtë (22 faqe/min)
 • HP Auto On/Off për kursim energjie
SKU: G3Q34A

Printer HP LaserJet Pro M130a (G3Q57A) – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
HP
 • Funksioni: Printer /  Fotokopje / Skaner
 • Shpejtësia: 22 Faqe për Minutë
 • Volumi mujor: 10.000 Faqe
SKU: G3Q57A
16.900 L 19.900 L Shto në shportëKrahaso

Printer HP LaserJet Pro M130fn (G3Q59A) – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
HP
 • Printer / Fotokopje / Skaner / Fax
 • LaserJet JETINTELLIGENCE
 • ADF (Skanim Automatik deri ne 35 flete)
 • Komunikimi: LAN 100 Mbps (Lidhje Rrjeti)
SKU: G3Q59A

Printer Laser Xerox Phaser 3020 – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Xerox
 • Funksioni: Printer me USB dhe Wireless (iPhone & Tablet)
 • Shpejtësia: 20 Faqe në minutë
 • Toner: 1500 ose 3000 Faqe
SKU: 3020V_BI
7.900 L 9.900 L Shto në shportëKrahaso

Printer Samsung Laser Xpress SL-M2026- Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Printer i thjesht dhe i përshtatshëm për çdo zyre apo shtëpi.
 • Printon faqen e parë në më pak se 8.5 sekonda.
 • Boja printon: 1000 kopje, dhe kushton: 3000 leke.
SKU: SS281B
6.900 L 8.000 L Shto në shportëKrahaso

Printer Xerox Phaser 3225V – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Xerox
 • Funksioni: Printer/Skaner/Fotokopje
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet , Wi-Fi , Google Cloud Print, Apple AirPrint
 • Volumi mujor: 30.000 Faqe
SKU: 3225V_DNIY

Printer Xerox MFP WorkCentre 3215N – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Xerox
 • Funksioni: Printer / Skaner / Fotokopje
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet, Wi-Fi, Google Cloud Print, Apple AirPrint
 • Volumi mujor: 30.000 Faqe
SKU: 3215V_NI-1

Printer Xerox WorkCentre 3025BI – Multifunksional – Bardhë e Zi

0 out of 5
(0)
Xerox
 • Funksioni: Printer/Skaner/Fotokopje
 • Komunikimi : 10/100BaseT Ethernet , Wi-Fi , Google Cloud Print, Apple AirPrint
 • Volumi mujor: 15.000 Faqe
SKU: 3025V_BI

Shfaqur të gjitha 16 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne