Power Bank

Trust Urban PowerBank 10000 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
  • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban me ndriçim per naten.
  • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote te 2 pajisjeve pernjeheri (Celular + Tablet) deri ne 40 ore shtese.
  • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21149

Trust Urban PowerBank 2200 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
  • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban.
  • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote deri ne 9 ore shtese.
  • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21221

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne