Router Wireless

Router Wireless TP-Link TL-WR840N – 300Mbps (2 Antena)

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps
 • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci
 • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point
SKU: TL-WR840N

Router Wireless Xiaomi Mi Router 3C – 300Mbps (4 Antena)

0 out of 5
(0)
Xiaomi
 • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps
 • Per shtepi dhe zyre | 64MB memorje (8x me shume se Routerat e zakonshem)
 • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point
SKU: Mi Router 3C

Router Wireless D-Link DIR615 – 300Mbps

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Routeri DIR-615 vepron në shpejtësinë 300 Mbps dhe në frekuencën prej 2.4 GHz.
 • Ekonomik dhe me funksione shtesë për sigurinë në “Firewall”.
SKU: DIR615

Router Wireless Netis WF2419E – 300Mbps (AP/Repeater)

0 out of 5
(0)
Netis
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300 Mbps
 • Multi-wireless Repeater, Client, Access Point
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha | 6 Muaj Garanci
SKU: WF2419E

Router Wireless Tenda AC6 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Router Dual-Band me shpejtësia e transferimi 867Mbps në frekuencën 5GHz dhe 300Mbps në frekuencën 2.4 GHz njëkohësisht.
 • Mbuloni komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.
SKU: Tenda-AC6

Router Wireless Tenda F3 – 300Mbps

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 3 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300Mbps
 • Vendosje dhe konfigurim në 30 sekonda
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: Tenda-F3

Router Wireless Tenda FH1201 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 867 Mbps
 • 2 Herë më shumë forcë se nje router i thjeshtë
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: FH1201

Router Wireless Tenda FH456 – 300Mbps (4 Antena)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 4 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300 Mbps
 • Perqim i vales edhe ne mure te trasha (Wall killer)
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha | 6 Muaj Garanci
SKU: FH456
3.500 L 3.800 L Shto në shportëKrahaso

Shfaqur të gjitha 8 rezultatet