USB Wireless

USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N DWA-121150 Mbps

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: DWA-121
1.500 L 1.700 L Add to cartKrahaso

USB Wireless Tenda U1 USB 300Mbit/s

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 300Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U1 300Mbps

USB Wireless Tenda U12 AC1300 Wireless Dual Band for Extreme Multimedia Experience

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 867Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe 5GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U12 AC1300

USB Wireless Tenda W311M1

0 out of 5
(0)
Tenda
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: W311M1
900 L 1.100 L Add to cartKrahaso

USB Wireless TP-Link TL-WN727N

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: TL-WN727N

Showing all 5 results

WhatsApp WhatsApp me ne