Switch

Switch PoE Netis PE6105 – 5 ports – (Unmanaged)

0 out of 5
(0)
Netis
 • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
 • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
 • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: PE6105

Switch D-Link GO-SW-8G (8-porta)

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Një mënyrë ekonomike për lidhjen e rrjetit në shtëpinë dhe zyren tuaj deri në 8 porta me shpejtësi transferimi 1000Mbits (1Gigabits).
SKU: GO-SW-8G

Switch LB-Link BL-S515 (5-porta)

0 out of 5
(0)
LB-Link
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: BL-S515

Switch Netis ST3108S (8-porta)

0 out of 5
(0)
Netis
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: ST3108S

Switch D-Link DES-1024D (24-portash) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
D-Link
 • I krijuar për të përmirësuar performancën e grupeve të punës duke siguruar një nivel të lartë fleksibiliteti.
 • I fuqishëm dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t’u përdorur.
 • Çdo portë rrjeti transferon në shpejtësinë 10Mbps ose 100Mbps.
SKU: DES-1024D

Switch LB-Link BL-S8024 (24-Porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
LB-Link
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.
 • Kosto e ulët, i lehtë për t’u përdorur dhe performancë e lartë.
SKU: BL-S8024

Switch Tenda TEG1024G (24-porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps (1Gbps) për vendosje në Rack.
 • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
 • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TEG1024G

Switch Tenda S105 (5-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: Tenda-S105

Switch Tenda S108 (8-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: S108

Switch Tenda S16 (16-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda

Një switch 16 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

Ideal për lidhjen e kompjuterave, printerave dhe kamerave të sigurisë.

SKU: Tenda-S16

Switch TP-Link TL-SF1008P (8-porta)

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Switch 8 portash nga të cilat 4 janë PoE (Power over Ethernet) për kalimin e energjisë elektrike nga një kabllo i vetëm rrjeti direkt nga Switchi.
 • Zgjidhje perfekte për lidhjen e Kamerave të sigurisë IP, Telefonave IP ose Access Pointave.
SKU: TL-SF1008P

Shfaqur të gjitha 11 rezultatet