Router / Firewall (Security)

Router Mikrotik RB750r2 RouterBOARD hEX lite 5 ports router 5 X 10/100 PoE OSL4

0 out of 5
(0)
MikroTik
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet, dhe nje porte PoE. 
  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.
  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.
SKU: RB750r2

Router MikroTik RouterBOARD 951Ui

0 out of 5
(0)
MikroTik
  • 5 porta Ethernet, një port USB 2.0 dhe një AP me fuqi 2.4GHz në 802.11 b/g/n me antena të ndërtuara.
  • Procesor 600MHz, 128MB RAM dhe porta nr. 5 është PoE.
  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.
SKU: RB951Ui-2HnD

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne