PoE (Korrent nga Rrjeti)

Switch PoE – Tenda TEF1105P-4-63W – 5 Port – (4 PoE)

0 out of 5
(0)
Tenda
  • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
  • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: TEF1105P-4-63W

Ubiquiti Networks 24V PoE Adapter

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.
  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.
SKU: POE-24-12W

Showing all 2 results

WhatsApp WhatsApp me ne