Aksesorë & Konvertuesa

Konvertues USB – LAN, Value (0.2m)

0 out of 5
(0)
Value
  • Kabllo konvertues nga USB 2.0 në Ethernet 100Mbps (LAN) nga marka Gjermane Value.
  • Përballon të gjithë sistemet e operimit edhe Mac.
SKU: 12.99.1107-10

TP-Link AV600 Passthrough Powerline Adapter Kit, TL-PA4010P Kit (Zgjerues interneti)

0 out of 5
(0)
TP-Link
  • Zgjeroni lidhjen tuaj të internetit në çdo dhomë të shtëpisë nëpërmjet rrjetit elektrik ekzistues.
  • Vend i lire per prize dhe internet njekohesisht
  • Transferim te dhenash ne 600Mbps
SKU: TL-PA4010P Kit

Bashkuese RJ-45 LAN-i F. – F.

0 out of 5
(0)
  • Ky adaptor përdoret për bashkimin e 2 kabllove rrjeti RJ-45.
SKU: BASHKUESERJ-45

Shfaqur të gjitha 3 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne