Rrjeti Kabllor Categories

Rrjeti Kabllor

Kabllo Rrjeti Cat.6 S/FTP Patch Cord, Value (2m) – Gjelber

0 out of 5
(0)
Value
 • Kabllo rrjeti RJ-45 e prodhuar nga marka Gjermane Value e cilësisë superiore.
SKU: 21.99.1243

Konvertues USB – LAN, Value (0.2m)

0 out of 5
(0)
Value
 • Kabllo konvertues nga USB 2.0 në Ethernet 100Mbps (LAN) nga marka Gjermane Value.
 • Përballon të gjithë sistemet e operimit edhe Mac.
SKU: 12.99.1107-10

Router Mikrotik RB750r2 RouterBOARD hEX lite 5 ports router 5 X 10/100 PoE OSL4

0 out of 5
(0)
MikroTik
 • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet, dhe nje porte PoE. 
 • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.
 • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.
SKU: RB750r2

Switch PoE – Tenda TEF1105P-4-63W – 5 Port – (4 PoE)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
 • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
 • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: TEF1105P-4-63W

Switch Tenda SG50 – 5-Port – Gigabit

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 8 Portash Gigabit me shpejtesi shume te larte transferimi 1000 MBit/. 
 • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).
 • Ideale per zyra te vogla.
SKU: SG80
3.000 L 3.300 L Add to cartKrahaso

Switch TP-Link TL-SG1024D – Gigabit – 24-Port – Rackmounted

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.
 • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
 • Veshje metalike e plote. Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TL-SG1024D

TP-Link AV600 Passthrough Powerline Adapter Kit, TL-PA4010P Kit (Zgjerues interneti)

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Zgjeroni lidhjen tuaj të internetit në çdo dhomë të shtëpisë nëpërmjet rrjetit elektrik ekzistues.
 • Vend i lire per prize dhe internet njekohesisht
 • Transferim te dhenash ne 600Mbps
SKU: TL-PA4010P Kit

Ubiquiti Networks 24V PoE Adapter

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.
 • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.
SKU: POE-24-12W

Bashkuese RJ-45 LAN-i F. – F.

0 out of 5
(0)
 • Ky adaptor përdoret për bashkimin e 2 kabllove rrjeti RJ-45.
SKU: BASHKUESERJ-45

Router MikroTik RouterBOARD 951Ui

0 out of 5
(0)
MikroTik
 • 5 porta Ethernet, një port USB 2.0 dhe një AP me fuqi 2.4GHz në 802.11 b/g/n me antena të ndërtuara.
 • Procesor 600MHz, 128MB RAM dhe porta nr. 5 është PoE.
 • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.
SKU: RB951Ui-2HnD

Switch Tenda TEF1024D (24-porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 200Mbps për vendosje në Rack.
 • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
 • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TEF1024D

Switch Tenda S105 (5-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: Tenda-S105
850 L 1.000 L Add to cartKrahaso

Switch Tenda S108 (8-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: S108
1.200 L 1.300 L Add to cartKrahaso

Switch Tenda SG50 – 5-Port – Gigabit

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 5 Portash Gigabit me shpejtesi shume te larte transferimi 1000 MBit/. 
 • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).
 • Ideale per zyra te vogla.
SKU: SG50
2.200 L 2.500 L Add to cartKrahaso

Switch PoE – Tenda TEF1109P-8-63W – 9-Port – (8-PoE)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch PoE (8 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
 • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
 • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: TEF1109P-8-63W

Showing all 15 results

WhatsApp WhatsApp me ne